RocK-nRoLL
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
RocK-nRoLL

RocK. (!)

AnasayfaAnasayfa  PortailPortail  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yap  

Kavaq YeLLeri xD

3 posters
YazarMesaj
Rocq-Yaqmur
ßa$ Admin
ßa$ Admin
Rocq-Yaqmur

Kavaq YeLLeri xD Empty
MesajKonu: Kavaq YeLLeri xD   Kavaq YeLLeri xD Icon_minitimeCuma Mart 28, 2008 3:37 pm

Kavak Yelleri 42. Bölümde Deniz ve Mine arasında çok tartışılan ve tepki çeken öpüşme ve yatak sahnesi görüntülerinin ardından Deniz de Mine de bunu Aslı'ya nasıl söyleyeceklerini düşünmeye başlarlar. Efe ise yaşananlara dayanamaz ve Deniz'le kavga ederler. Deniz ve Mine arasında yaşananlardan sonra işler iyice karışır. Efe bir yandan Deniz’e çok kızarken, diğer yandan hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağını anlamıştır ve Aslı için endişelenmiştir. Endişeleri olan tek insan o değildir tabii. Konakta Ayşe Teyze, torunu için her zamankinden daha çok endişelenmektedir. Ortadan kaybolup saatler sonra ortaya çıkması, ne olduğunu bir türlü anlatmaması ve sürekli odasına kapanması onu korkutmaktadır. Hafizeler ise aileleri için endişelidir. Darmadağın olmuş bir manav ve kızgın bir tefeciye yüklü miktarda borçları varken çocuklarının başına bir şey gelmesinden çok korkarlar. Metin ve Gönül çiftinin ise kendi sorunları vardır. Metin, Gönül’ün işini elde tutmak için nelere katlandığını görünce harekete geçmeye karar verir. İyi niyetle yaptığı bu hareketinin sonucu ise Gönül için kötü olacaktır. Tüm bunlar olup biterken Deniz, büyük bir pişmanlık duymaktadır. Yanlış bir şey yapmıştır ve bedelinin büyük olacağının farkındadır. Ancak hiç değilse Aslı’ya bunu kendisi söylemeye kararlıdır. Durum böyleyken babasıyla yapacağı bir konuşma kafasını daha da karıştıracaktır. Mine’nin de Deniz’den daha rahat olduğu söylenemez. Bir yandan Deniz’e karşı olan duygularının tekrar açığa çıkması, diğer yandan babasıyla ilgili yaşadığı hayal kırıklığı onu da çıkmaza sokar. Herkes kendi derdindeyken, unutulan bir doğum günü herkesi bir araya toplayacak, Canan için yeni sorunlar doğacak ve Deniz Aslı’yla hiç istemediği bir konuşma yapmak zorunda kalacaktır.

PELİN KARAHAN

(23 yaşında): Kendisinin çok bakımlı bir genç kız olmasına rağmen canlandırdığı Aslı karakterinin erkek gibi bir kız olduğunu belirten Karahan, "Dizide ergenliği atlatmaya çalışan ve Deniz'e büyük bir aşkla bağlanan Aslı'yı canlandırıyorum. Ben genç kızlık yıllarımda birini beğendiğimde direk söylerdim ama Aslı söyleyemiyor. Aslı gerçekten ilginç bir karakter, onu canlandırmak benim için farklı bir deneyim olacak " 7 eylul 1984 de Ankara'da doğan Pelin ortaokula kadar İzmir Ödemiş'te daha sonra Ankara Sokullu Mehmet Paşa Lisesinde eğitimine devam etti. Eskişehir'de turizm otelcilik okuduktan sonra reklam çekimleriyle kendisini tanıdık. Annesinin giyim tasarım işiyle uğraşmasından olsa gerek iyi giyinirmiş.

ASLI ENVER

Aslı Enver (d. 10 Mayıs 1984 İngiltere), Türk oyuncu.

Pera Güzel Sanatlar Lisesi'nden mezun olan ve şu anda Haliç Üniversitesi'nin Tiyatro Bölümü'nde eğitimine devam eden Aslı Enver, Kanal D'de yayınlanan Kavak Yelleri adlı gençlik dizisinde Mine karakterini canlandırıyor. Genç oyuncu daha önce Hayat Bilgisi dizisinde, Yapı Kredi, Lescon ve Molped reklamlarında rol almıştır.Aslı Enver, dizide canlandırdığı Mine karakteri hakkında şunları söylüyor: "Almanya'dan Türkiye'ye getirilmiş bir kız. Kasaba gibi bir yere geliyor ve Deniz'i kendine aşık ediyor. Mine erkekleri kullanarak bir şeyler yapmak istiyor. Kendine göre haklı sebepleri var. Ben de 12 yaşıma kadar İngiltere'de yaşadım. Mine karakteri bana zıt olmasına rağmen bazı benzer yönlerimiz de yok değil."

İBRAHİM KENDİRCİ

İbrahim Kendirci (21 yaşında) İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı 3. sınıf öğrencisi... Osman Sınav'ın "Pars: Kiraz Operasyonu"nda Volkan karakterini oynadı. "Kavak Yelleri"nde romantik genç Deniz'i canlandırmakta. İlk aşkım dizisinde, Türk Telekom ve Caramio reklamlarında da rol almış.

DAĞHAN KÜLEGEÇ

Doğum Tarihi : 18 Ekim 1978

Dağhan Külegeç
18 Ekim 1978 doğumlu. Terazi burcunda. Sanatçı bir aileden geliyor. Ünlü tiyatrocu Altan Erbulak'ın torunu. Annesi televizyoncu Ayşe Erbulak, babası kaligraf Rıza Külegeç.

Müzik: Bütün müzik türlerini seviyor. Eve gelince ilk yaptığı şey radyoyu açmak.

Film: Her türlü filmi seviyor, özellikle müzikal filmleri

Spor: Basketbol oynamayı seviyor. Evinin önündeki parkta sokak basketbolu oynuyor.
Beslenme Alışkanlığı: Düzensiz besleniyor. Yemek seçmiyor.

Televizyon Alışkanlığı: "Hayatı televizyondan öğrendim" diyor, yabancı sitcom dizilerini ve belgesel kanallarını seyretmeyi seviyor, sıkı bir televizyon izleyicisi

İnternet: İletişim amaçlı kullanıyor

Bilgisayar oyunu: Playstation

Kitap: Kitap okumayı çok seviyor. Bir kitabı bitirmeden ötekini almıyor. En son Andre Bazin'in Orson Welles biyografisini okumuş.

Olmazsa Olmaz: Yok

Dövme: Vücudunda 5 tane dövmesi var

Kariyer: "Lise Defteri" adlı dizi filmde oynadı. Şu anda "kavak yelleri" adlı dizi filmde oynuyor. İleride televizyon programlarına devam etmeyi ve bir sinema filmi projesinde yer almak istiyor.

Kavaq YeLLeri xD 46f0df10
Kavaq YeLLeri xD 750_mo10
Kavaq YeLLeri xD 60724210
Kavaq YeLLeri xD 26072010
Kavaq YeLLeri xD Ads30510
Kavaq YeLLeri xD Iboob810
Kavaq YeLLeri xD Kavak210
Kavaq YeLLeri xD Kavaky10
bn hç kaçırmıyorm bu dızıyı yha xD
ÖsqkE
ßa$ Admin
ßa$ Admin
ÖsqkE

Kavaq YeLLeri xD Empty
MesajKonu: Geri: Kavaq YeLLeri xD   Kavaq YeLLeri xD Icon_minitimeCuma Mart 28, 2008 4:29 pm

ßen bu Denize atLarım mineyide yoLarm xD asLıyı aldattı mineyLe yattı yhaa geek
Rocq-Yaqmur
ßa$ Admin
ßa$ Admin
Rocq-Yaqmur

Kavaq YeLLeri xD Empty
MesajKonu: Geri: Kavaq YeLLeri xD   Kavaq YeLLeri xD Icon_minitimeC.tesi Mart 29, 2008 1:03 pm

ııı ewet ya Pisss HıH sodudum bhen denızden xxx
ßLacKânqéL*
Yardımcı Admin
Yardımcı Admin
ßLacKânqéL*

Kavaq YeLLeri xD Empty
MesajKonu: Geri: Kavaq YeLLeri xD   Kavaq YeLLeri xD Icon_minitimePaz Mart 30, 2008 4:08 am

aYnehn yaaa uyuZ DenizZ Minede oLeee çoK SiniR oLdm yhaaa ağLadm Deniz aslıya ayrılalım deRKen Sad

yha ßişi dicem PeLin KARAHAN Mustafa aßinin soyaDıda KARAHAN TnıRsnz (0sqe-Yaqmu) Hanii siHiRbaz oLan aRada diziLeRde oynayan =) acaba peLin karaHanLa bi akrabağLIğımız mı vaR lol! lol! lol!
https://rock-nroll.yetkin-forum.com
Rocq-Yaqmur
ßa$ Admin
ßa$ Admin
Rocq-Yaqmur

Kavaq YeLLeri xD Empty
MesajKonu: Geri: Kavaq YeLLeri xD   Kavaq YeLLeri xD Icon_minitimePtsi Mart 31, 2008 11:04 am

bılmıordm ama sorarızz xD

Kavaq YeLLeri xD
1 sayfadaki 1 sayfası